super cat bros spelrecension

Super Cat Bros

Gillar du de gamla retrospelen som Super Mario och Sonic? Då kommer du att gilla Super Cat Bros. Denna retro inspirerade spel app är uppbyggd på ett sätt som tar dig tillbaka till tiden då Nintendo 8 bitars och SEGA var de hetaste spelkonsolerna på marknaden.

 

Super cat bros Spelrecension

Utforska en mystiskt Ö full av vänliga och mindre vänliga individer. Karaktären du styr från början heter Alex the cat. Du ska under spelets gång återförena honom med hans katt-syskon för att sedan fortsätta upptäcktsfärden tillsammans. Alex the cat har totalt 6 syskon, och alla med olika skills och färdigheter, så det gäller att alltid välja rätt katt för det uppdrag du står framför.

Skärmen håller du i sidled under spelets gång och du styr dina katter med hjälp av dina tummar. Klicka på höger  sida av skärmen för att gå framåt i banan och vänster sida för att vända om och gå bakåt. Intro banorna är snabba och smärtfria och du lär dig snabb hur du ska göra för att få dina katter att springa, klättra, simma och hoppa.
Att övningsbanorna är så snabba och direkta är faktiskt ett stort plus. Det finns inget värre än spel som har långa komplicerade inlärnings intron som pågår i en evighet, tycker jag i alla fall.

Super cat bros är riktigt underhållande och passar perfekt att ladda ner inför den där långa bilresan till fjällen som du planerar i vinter. Men känner sig riktigt tillfredsställd med hur spelet är uppbyggt när man väl har kommit in i hur man spelar.

super cat bros spel app

Spelbetyg: 4/5

Snabbfakta

Utvecklare: Neutronized

Utgivare: FDG Entertainment GmbH & Co.KG

Releasedatum: 2016-11-17

Åldersklassifikation: Passar både vuxna som barn

Plattform: Android, iPhone

Internetuppkoppling: Nej

Spelare: 1

Kostnad: Gratis

Genre: Plattform

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *