War Dragons

Bygg upp ett kungarike samtidigt som du föder upp och tränar en drakarmé! War Dragons är spelappen för dig som gillar att tänka strategiskt samt drömma dig bort till en värld där du lever med drakar. Du kanske har hört talas om DragonVale och tyckte det var hyfsat underhållande, men du kommer tycka att War Dragons är extremt mycket bättre. Sätt igång, styr upp ditt kungarike, föd upp massa drakar och attackera dina motståndare!

Om War Dragons

3D Appen är hur lätt som helst att hitta genom att bara söka på det i din Appstore. Det kan också dyka upp på din Facebook-feed, som det gjorde för mig. Jag provade på en gång och blev fast direkt. Det går ut på att tänka strategiskt till en större del samt är det väldigt simpelt att förstå. Du har en ö som du ska återställa till ett kungarike samtidigt som du föder upp drakar och det finns hur många. Dessutom sker spelandet online vilket ger dig den direkta möjligheten till att gå med i en guild och chatta med andra spelare över hela världen.

Info

  • Characters- I och med att du spelar efter en historia så kan du inte indirekt byta karraktär. Däremot väljer du självklart ditt egna alias. Ju mer du levlar upp dessto fler bilder/avatarer får du att välja mellan som du vill ska representera dig. Det vill säga att det också ger en tydlig markering för andra spelare vilken level du är på.
  • Dragons – Det finns tre olika klasser vilka är warrior, hunter och Scorceres och det finns allt från common dragons till epic. Beroende på vilken klass en drake tillhör så ser attackerna olika ut. Med en warrior kan du hålla ner fingret på displayen så sprutar den eld konstant. Spelar du med en hunter ska du peta frenetiskt på displayen och med en scorceres ska du swipea över föremålen. När din attackbar är fullt laddad finns det också extra attacker att använda.
  • Breeding – På din ö finns det självklart en breedingcave där alla dina drakar ”blir till”. Klicka på den för att se lineage, breeding och divine. Under lineage presenteras alla drakar som du har fått fram samt de som du kan få fram. För att kunna genomföra breeding så krävs det att du har såkallade breeding tokens och dessa får du genom att utföra quests, medverka i event och matcher samt varje gång du loggar in.
  • Quests  – Du kommer se en zeppelinare som flyger vid din ö och den klickar du på för att se vilka quests det finns. Det kan vara allt från att du ska genomföra 4k damage med en av drakarna till att loota 712 wood. Alla quests genomförs genom att du attackerar andra spelares öar. Du väljer vilken spelare du vill attackera genom att klicka på dennes namn, väljer vilken drake du vill börja attackera med och därefter är det bara att köra igång.
  • Events – För att få större antal av breedingtokens samt andra saker som trinkets att boosta din ö med så ska du satsa på att vara med i de olika eventen. Dessa genomförs tillsammans med din guild och ni tävlar mot andra guilder. Rätt och slätt går eventen ut på att göra så mycket damage som möjligt mot varandra samt loota wood och mat.

Summering

Spelet innehåller en hel del guldkorn som gör att man inte kan släppa det. Strategiskt tänkande samt strävan om att få de absolut bästa drakarna är bara för namnet. Det som lyfter spelet ännu mer är just den konstanta uppkopplingen till alla andra spelare, hur lätt det är att be om hjälp och tips samtidigt som man triggar igång varandra till att vara med i de olika eventen. Rätt och slätt så är detta en spelapp du bör prova på och utforska för det är inga extrema krussiduller. Det är bara ärligt och skönt äventyrslystet spelande.

Plattform: App till mobil, Google Play, Appstore
Skapare: Pocket Gems
Internetuppkoppling: Ja
Kostnad: Nedladdning gratis, köp i spelet
Genre: Äventyr, Fantasy, Strategi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *