everwing game

Everwing

Flygande älvor, drakar, diamanter och highscores, vem gillar inte sånt? Speciellt när det dessutom är kombinerat. Spel apparn Everwing som du kan spela via Messenger appen på Facebook. Perfekt om man vill ha lite snabb underhållning och samtidigt utmana någon av sina vänner. Så hur fungerar detta?

Om spelet Everwing

Du kan hitta spelet Everwing bland apparna på Facebook. Själv fick jag en inbjudan från en vän som ville utmana mig i spelet. Så fort du öppnar upp spelet så kommer du att se ett gäng olika alternativ utplacerade framför byggnader som befinner sig i luften.

    • Characters – Vid detta alternativ så kan du välja att köpa nya karaktärer, men för att göra detta så krävs det att du uppnåt en viss level samt att du har tillräckligt med guldpengar. Olika karaktärer ger olika sorters fördelar. Ni kan kika på bilden längre ner för att se vilka karaktärer som erbjuder vad.
    • Sidekicks – Här finner du dina trogna vänner drakarna. Dessa drakar flyger vid din sida under spelets gång och hjälper dig att döda fiender. Även dessa kommer i olika kategorier: Common, Rare och Legendary. Du kan få dessa sidekicks genom att köpa olika sorters ägg, eller besegra bossar och de erbjuder olika sorters färdigheter.
    • Boss Raids – Här kommer du att ha ett antal dygn på dig att bekämpa olika slags bossar. Och ja det kommer att ta lite tid. Men när detta är klart så blir du belönad genom att få välja mellan 3-5 skattkistor. Dessa skattkistor innehåller bland annat drakägg, pengar och troféer.
    • Quests – Här kan du skicka iväg de karaktärer som du just nu inte spelar med för att utföra quest. De tar även med sig två sidekicks var. När uppdragen är slutförda så kommer de att ha samlat på sig guldmynt samt ha levlat dina drakar. Perfekt att skicka iväg dina drakar av lägre level innan du börjar spela med dem på riktigt.
    • Leaderboard –  SOm jag har förstått det så kan du välja en vän på Facebook att tävla mot åt gången. Under valet leaderboard kan du sedan se hur du ligger till jämfört med de olika personer som du tävlar emot genom att bläddra bland olika topplistor. Här väljer du även vem du ska spela emot.

everwing

Hur spelar man Everwing?

Själva spelet är lätt som en plätt. På skärmen kan du se din karaktär med drakarna vid sin sida. Du börjar helt enkelt spela genom att sätta fingret på karaktären och dra henne åt sidorna. hon börjar då att flyga framåt och ni dyker direkt in i en spelbana. Karaktären och drakarna skjuter hela tiden automatiskt och det enda du som spelare behöver fokusera på är att inte bli träffad av de monster som faller ifrån himlen eller eldkloten. Fånga sedan så mycket mynt, diamanter och annat som droppar för att få poäng och fördelar som hjälper dig under spelets gång. Efter varje bana kommer det att dyka upp en boss som du måste klara av innan du får gå vidare till nästa. Ett väldigt simpelt spel, men riktigt roligt. I början är det lätt att bli beroende men man tröttnar även rätt fort också. Efter att ha haft appen ett tag så känns det mest som ett roligt spel att köra ett par omgångar när man verkligen inte har något bättre för sig. Typ som när man väntar på att något ska bli klart eller står i en lång kö.

För att läsa de vanligaste frågorna och svaren när det kommer till spelappen Everwing så kan ni besöka denna site

everwing items

Plattform: Facebook messenger
Skapare: Blackstorm Labs
Internetuppkoppling: Ja
Kostnad: Gratis
Genre: Action

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *